Black Ops 6 Beta - Starttijden, Preload en Details

29 Augustus 2024, 21:00 / by Fabian Roßbach
Black Ops 6 Beta - Starttijden, Preload en Details

Met de naderende release van Call of Duty Black Ops 6 stijgt de spanning onder fans van de franchise. De bètafase van het spel biedt een eerste blik op de nieuwe multiplayerfuncties en stelt spelers in staat om vroegtijdig kennis te maken met de nieuwste telg in de serie. Hier vind je alles wat je moet weten over de Black Ops 6 Beta, inclusief starttijden, preload-informatie en hoe je toegang krijgt tot de bèta.

Wanneer begint de Black Ops 6 Beta?

De Black Ops 6 Beta is opgedeeld in twee fasen:

  • Eerste fase (exclusief voor pre-orders): Begint op vrijdag 30 augustus 2024 om 10:00 uur EST / 16:00 uur CEST en eindigt op woensdag 4 september 2024 om 10:00 uur EST / 16:00 uur CEST.

  • Tweede fase (open beta): Begint op vrijdag 6 september 2024 om 10:00 uur EST / 16:00 uur CEST en eindigt op maandag 9 september 2024 om 10:00 uur EST / 16:00 uur CEST.

Deze data zijn iets eerder dan verwacht, aangezien het volledige spel pas eind oktober wordt uitgebracht. Toch is het een geweldige kans om nu al in actie te komen.

Hoe werkt het preloaden van de Black Ops 6 Beta?

Om direct aan de slag te kunnen met de Beta, is er een preload van de speldatabeschikbaar. Het preloaden begint op 28 augustus 2024. Spelers die al Call of Duty: Modern Warfare 3 of Warzone hebben geïnstalleerd, zouden automatisch een update moeten ontvangen met de Beta-bestanden.

Geschatte bestandsgroottes:

  • Battle.net: 80 GB (34 GB als update)
  • Steam: 66 GB (32 GB als update)
  • Microsoft Store: 68 GB (29 GB als update)
  • PlayStation 5: 80 GB (34 GB als update)
  • PlayStation 4: 67 GB (15 GB als update)
  • Xbox Series: 75 GB (35 GB als update)
  • Xbox One: 52 GB (17 GB als update)

Hoe krijg ik toegang tot de Black Ops 6 Beta?

Toegang krijgen tot de Beta is eenvoudig en ongecompliceerd:

  • Open beta: Iedereen kan deelnemen aan de open beta die op 6 september begint.
  • Vroege toegang: Om voor de officiële start toegang tot de Beta te krijgen, moet je het spel vooraf bestellen.

Zo werkt de toegang:

  • Digitale pre-orders: Als je een digitale versie van het spel hebt voorbesteld, krijg je automatisch toegang tot de Beta.
  • Fysieke pre-orders: Als je een fysieke kopie hebt voorbesteld, zou je een inwisselcode moeten hebben ontvangen. Deze code moet worden ingewisseld op de officiële Call of Duty-website om toegang te krijgen tot de Beta.

Bonusinhoud voor pre-orders

Spelers die de Vault Edition van het spel vooraf bestellen, krijgen extra toegang tot exclusieve inhoud tijdens de Beta. Dit omvat vier operators uit het Hunters vs. Hunted-pakket (Park, Adler, Brutus, Klaus) en vijf wapens uit de Mastercraft-wapencollectie (Jackal POW, Ames 65, Combat Knife, Marine SP, LR-7-62).

Wat staat ons te wachten in de Black Ops 6 Beta?

Tijdens de Beta kunnen spelers een eerste blik werpen op de nieuwe setting en multiplayermechanica die sterk geïnspireerd zijn door de Golf Oorlog en de jaren 90. Er wordt ook verwacht dat tijdens het CoD Next-evenement op 28 augustus meer details over de inhoud en beloningen van de Beta zullen worden onthuld.

Deze Beta-fase is bijzonder spannend omdat Microsoft, de nieuwe eigenaar van Activision, heeft besloten om geen console-exclusieve inhoud meer aan te bieden. Dit betekent dat alle platforms gelijktijdig toegang krijgen tot de Beta, zonder dat PlayStation-spelers voorgetrokken worden, zoals in voorgaande jaren het geval was.

Conclusie: Mis de Black Ops 6 Beta niet

De Black Ops 6 Beta is de perfecte gelegenheid om vroeg in de wereld van de nieuwe Call of Duty te duiken. Zorg ervoor dat je de Beta van tevoren downloadt, zodat je op de startdag meteen aan de slag kunt. Of je nu het spel hebt voorbesteld of wacht op de open beta - dit evenement mag geen enkele Call of Duty-fan missen.

Over de auteur