Concord Beta gelanceerd - 16 karakters, 4 kaarten, 3 modi

12 Juli 2024, 15:16 / by Fabian Roßbach
Concord Beta gelanceerd - 16 karakters, 4 kaarten, 3 modi

De eerste Concord Beta-weekend begint vandaag en belooft spannende inzichten in de nieuwe hero-shooter. Met 16 karakters, vier kaarten en drie spelmodi wil Concord spelers overtuigen en zich onderscheiden van de concurrentie.

Sony zet in op Concord na het succes van Helldivers 2

Na het grote succes van Helldivers 2 hoopt Sony met Concord opnieuw een hit te scoren in het live-service game genre. Het eerste van twee beta-weekenden gaat vandaag van start en moet laten zien of Concord kan concurreren met titels zoals Overwatch en Destiny 2's Crucible.

Een controversiële debuut

Ondanks de uitgebreide ervaring van ontwikkelaar Firewalk in het competitieve shooter genre en een veelbelovende mix van spelmodi en karakters, verliep de onthulling van Concord vrij ingetogen. De gameplay elementen en presentatie wisten veel spelers niet te overtuigen. Toch biedt de beta de kans om zelf een oordeel te vellen en de kwaliteit van het spel te testen.

Beta-data en deelnamevoorwaarden

Eerste Beta-weekend

  • Start: Vrijdag 12 juli om 10:00 uur PDT / 13:00 uur EDT / 18:00 uur BST
  • Einde: Zondag 14 juli
  • Deelname: Open voor pc-spelers die Concord hebben voorbesteld of zijn uitgenodigd door een vriend. Voorbestellers ontvangen vier extra codes die ze aan vrienden kunnen geven. Console spelers met een PS Plus lidmaatschap kunnen ook deelnemen.

Tweede Beta-weekend

  • Start: Donderdag 18 juli om 10:00 uur PDT / 13:00 uur EDT / 18:00 uur BST
  • Einde: Zondag 21 juli
  • Deelname: Open voor alle spelers, ongeacht of ze Concord hebben voorbesteld of niet.

Inhoud van de Beta

Karakters en Balans

Alle 16 helden, ook bekend als Freerunners in het Concord universum, zullen beschikbaar zijn in de beta. Dit geeft een uitgebreid beeld van de verschillende speelstijlen en de balans van de karakters.

Kaarten en Modi

Spelers kunnen hun vaardigheden laten zien op vier kaarten en in drie modi. Deze diversiteit moet een goed inzicht geven in de gameplay en de strategische mogelijkheden van Concord.

Conclusie

De Concord Beta biedt een spannende kans om de nieuwe hero-shooter van Firewalk te testen en eigen indrukken op te doen. Met een verscheidenheid aan karakters, kaarten en modi belooft de beta een allesomvattende spelervaring. Of je nu sceptisch bent of er al vol spanning op wacht - dit weekend is de perfecte gelegenheid om Concord zelf te ervaren.

Over de auteur