Cyberpunk 2077 - Het raadsel van FF:06:B5

04 November 2022, 13:00 / by Fabian Roßbach
Cyberpunk 2077 - Het raadsel van FF:06:B5

Hoewel Cyberpunk 2077 al twee jaar geleden is uitgekomen, zijn nog niet alle raadsels opgelost. Het raadsel om de standbeelden met de code FF: 06: B5. Deze mysterieuze standbeelden bevinden zich verspreid over Night City en je vindt er vaak mediterende monniken voor het belangrijkste van deze standbeelden.

De Cyberpunk-community heeft al veel geprobeerd om het raadsel op te lossen. Naast allerlei absurde berekeningen zijn er ook kaarten met de locaties van de standbeelden gemaakt. Er waren ook steeds weer verbanden tussen de werkelijke wereld en de game-wereld. Er is echter nog steeds geen echte oplossing gevonden.

Een eigen FF: 06: B5 Reddit

Een speciaal voor dit raadsel gemaakt Reddit op r/FF06B5 is de grootste verzameling pogingen tot oplossingen voor dit probleem. Of er tot nu toe enige aanpak in de goede richting is, is onduidelijk. Het enige bevestigde aanwijzing is direct bij Corpo Plaza. Daar, ten noordwesten van het grote rond punt, staat het standbeeld dat bekend staat als "FF: 06: B5 Prime D3" onder de raadselzoekers.

Dit is een standbeeld met meerdere armen dat met twee van zijn handen een gigantisch zwaard houdt en in een van de andere een bal. Dit standbeeld is ook op andere ple

Zelfs in de recent toegevoegde appartementen die je in het spel kan kopen, zijn kleine versies van de beeld te vinden.

Officieel bevestigd raadsel

In ieder geval is er van officiële kant bevestigd dat het bij dit mysterie om een ​​echte raadsel gaat. De leidende quest designer van Cyberpunk 2077, Pawel Sasko, heeft echter ook geweigerd om ook maar een hint over het raadsel te geven.

In de Cyberpunk 2077 1.5 update is er ook iets gebeurd met D3 Prime. De kleur van de tekst is veranderd van rood naar geel.

Het is dus onduidelijk of en wanneer het raadsel ooit zal worden opgelost. Een vraag die zich ook voordoet na het laatste update: Zijn alle benodigde puzzelstukken al in het spel om het raadsel op te lossen? Wie weet, misschien is het laatste puzzelstuk pas met de Cyberpunk 2077 - Phantom Liberty DLC volgend jaar.

Over de auteur