Fortnite - Wat zijn Fortnite-cadeaus en welke zijn er?

22 Oktober 2019, 22:23 / by Fabian Roßbach
Fortnite - Wat zijn Fortnite-cadeaus en welke zijn er?

Wat is Fortnite?

Fortnite is een Koop Survival spel van de ontwikkelaars People Can Fly en Epic Games, dat op 25 juli 2017 is uitgebracht. Het is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows en sinds juni 2018 is het zelfs beschikbaar op de Nintendo Switch.

De standalone modus genaamd Fortnite Battle Royale is korte tijd later op 26 september 2017 uitgekomen. Met deze modus slaagde Fortnite er ook in door te breken en is het inmiddels een van de meest succesvolle videogames aller tijden. De visuele graphics en het gamesetting zelf zijn vooral interessant voor jongere spelers.

De Battle Royale modus van Fortnite is helemaal gratis en de game-ontwikkelaars bieden daarom cosmetische pakketten aan. Deze pakketten worden bundles of packs genoemd en financieren de verdere ontwikkeling en de servers van het populaire co-op spel.

De cosmetische items in de bundles bieden de spelers de mogelijkheid om hun eigen spelkarakter aan te passen. Zo kun je je niet alleen onderscheiden van de massa van andere spelers, maar ook het outfit van je favoriete held dragen. De spelmakers maken regelmatig nieuwe skins voor Fortnite om bijvoorbeeld kerstmis te laten zien. Maar er zijn ook k

Hoe ontvang je Fortnite cadeaus?

Het praktische aan de cadeaus voor Fortnite is dat ze als code per e-mail beschikbaar zijn. De meeste retailers en winkels sturen de key om in te wisselen binnen een paar minuten. Je vindt dus heel kort voor een geschikt cadeau en dat ook op zon- en feestdagen. Dus als je op zoek bent naar een heel korte termijn cadeau dat ook binnen een paar minuten en zelfs onderweg gekocht kan worden, ben je hier aan het juiste adres.

Voor welke gelegenheid zijn Fortnite cadeaus geschikt?

  • Verjaardagen: Op deze speciale dag kun je natuurlijk, naast een leuk kaartje en cake, ook een Fortnite-bundel of een paar V-Bucks geven. Het maakt niet uit of het de 14e verjaardag is of de 16e, want de Fortnite-fanclub heeft een brede leeftijdsgroep.

  • Kerstmis: Naast de verjaardag is Kerstmis waarschijnlijk de klassieker als het gaat om het geven van cadeaus aan anderen. Vooral de kleintjes krijgen hier van oma, opa, tante en oom rijkelijk cadeaus. Maar ook voor ouders zijn Fortnite-cadeaus een mogelijkheid om hun eigen kind een plezier te doen.

  • <

Wat kun je kopen als cadeau in Fortnite?

Naast de klassieke ingame cadeaus, die je direct in het spel kunt inwisselen en gebruiken, zijn er ook andere fanartikelen voor Fortnite. Zo kun je iets praktisch geven, maar het toont ook de enthousiasme voor het spel. Populair zijn bijvoorbeeld Fortnite-truien, Fortnite-beddengoed of voor de koudere dagen een Fortnite-muts. Meer over cadeau-ideeën voor Fortnite vind je in ons Fortnite-cadeau-ideeënbericht.

De klassieke Fortnite-cadeaus zijn echter nog steeds de cadeaus voor het spel zelf. We hebben een kleine overzicht gemaakt, dat naast de prijzen ook de omvang van de verschillende pakketten of bundles toont.

Wat zijn V-Bucks in Fortnite?

V-Bucks zijn de officiële valuta in Fortnite en zijn een afkorting voor Vindertech-Bucks. Vindertech is een fictieve technologiebedrijf in Fortnite en produceert allerlei handige voorwerpen en wapens. De oprichter van het bedrijf is Doctor Vinderman.

De V-Bucks kunnen in pakketten worden gekocht, die in stappen zijn gestapeld

Wat zijn er nog meer voor Fortnite cadeaus?

Naast de digitale inhoud voor Fortnite is er inmiddels ook een heleboel zogenaamde merchandise. Merch is de afkorting van merchandise en betekent zoiets als marketingartikel of reclameartikel. Daarmee worden bedoeld T-shirts, sweaters of zelfs mokken met het logo van het merk, de band of het spel.

In ons volgende Fortnite-bericht krijg je een overzicht van Fortnite-cadeaus. Misschien vind je zo ook een geschikt kerstcadeau voor een vriend, familielid of kennis.

Over de auteur