Fortnite - Pumpkin King-pakket

25 Oktober 2023, 12:07 / by Tom Schwiha
Fortnite - Pumpkin King-pakket

Griezelige nieuwkomer in Fortnite

Hallo gamers! Ben je klaar voor een griezelig nieuwtje? Jack Skellington, de protagonist uit Disney's "The Nightmare Before Christmas", heeft zijn weg gevonden naar Fortnite. Klaar om je de stuipen op het lijf te jagen tijdens het Fortnitemares-seizoen, maakt hij deel uit van de gloednieuwe 'Pumpkin King'-bundel. Dus pak je controller en maak je klaar voor een heel bijzondere Halloween-ervaring!

De 'Pumpkin King'-bundel in detail

De 'Pumpkin King'-bundel is meer dan alleen een nieuw uiterlijk. Het brengt een reeks verzamelobjecten met zich mee die gebaseerd zijn op de populaire Disney-film. Naast het Jack Skellington-outfit krijg je ook de Zero-rugzak, de Peppermint Parasol-oogsttool en de Jack's Sleigh-glider. Om je spelervaring nog intenser te maken, bevat de bundel ook twee emotes die perfect passen bij Jack Skellington. Stel je voor dat je je team de stuipen op het lijf jaagt met de ingebouwde emote "Jack's Scary Face" of met de universele emote "Lock, Shock and Barrel's Tub" op klauwvoeten door de wereld van Fortnite reist.

Griezelige thema-skins en andere nieuwigheden

Maar Jack Skellington is niet de enige angstaanjagende toevoeging aan Fortnite. Op dit moment kun je ook Michael Myers uit de Halloween-reeks en vele andere iconische monsters en schurken uit eerdere Fortnite-seizoenen verkrijgen. Het is dus de moeite waard om regelmatig in de Item Shop te kijken en te zien wat er nog meer op je wacht.

Aankomende updates en hoogtepunten

En dat is nog niet alles! Volgende week zullen we waarschijnlijk nog meer nieuwigheden zien in Fortnite. Dus blijf op de hoogte en laat je verrassen! Ondertussen kun je een kijkje nemen op onze lijst van de 50 beste Fortnite-skins of ons artikel lezen over of Fortnite binnenkort zal sluiten of niet.

Conclusie

Fortnitemares brengt een vleugje Disney-magie in de wereld van Fortnite en we kunnen niet wachten om het 'Pumpkin King'-pakket uit te proberen. Of je nu een fan bent van "The Nightmare Before Christmas" of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om je Fortnite-ervaring op te frissen, dit pakket heeft zeker iets te bieden. Dus waar wacht je nog op? Pak je Fortnite-key en duik in het avontuur!

Over de auteur