Forza Horizon 5 - Scoor de Audi RS 6 Avant

11 Mei 2023, 09:07 / by Tom Schwiha
Forza Horizon 5 - Scoor de Audi RS 6 Avant

De Audi RS 6 Avant als hoogtepunt van de week

Deze week kun je in Forza Horizon 5 een bijzondere traktatie verdienen: de 2021 Audi RS 6 Avant wacht als beloning in de Festival Playlist om door jou ontgrendeld te worden. Dit indrukwekkende voertuig combineert de kracht van een 4-liter V8-motor met biturbo-opladen en het comfort van een stationwagen. Met zijn 591 pk, Quattro vierwielaandrijving, een topsnelheid van 303 km/u en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 3,5 seconden is hij een echte kampioen op de weg.

Om de Audi RS 6 Avant en andere geweldige beloningen te verdienen, moet je tot donderdag 18 mei punten verzamelen in de Festival Playlist. Maar maak je geen zorgen: naast de Audi wachten er nog meer geweldige voertuigen op je, zoals de 2010 Ferrari 599XX bij 80 punten en de 1993 McLaren F1 bij 160 punten.

Zo verdien je punten voor de Festival Playlist

Om punten te verdienen voor de Forza Horizon 5 Festival Playlist, moet je deelnemen aan verschillende evenementen en uitdagingen en deze succesvol voltooien. Dit omvat onder andere:

  • Wekelijkse Forzathon-uitdagingen
  • The Trial
  • EventLab-races
  • Playground Games
  • PR-stunts
  • Seizoenskampioenschappen

Elke activiteit levert waardevolle punten op die je kunt inwisselen voor coole beloningen. En het beste van alles: elke week zijn er nieuwe uitdagingen en evenementen, dus er is geen kans op verveling.

Nieuwe artikelen in de Forzathon Shop

De Forzathon Shop heeft deze week ook weer enkele interessante artikelen in de aanbieding. Hieronder vallen bijvoorbeeld de 2017 Koenigsegg Agera RS en de 2017 Aston Martin DB11. Om deze voertuigen te krijgen, moet je Forzathon-punten verzamelen die je kunt verdienen door Forzathon-uitdagingen en andere activiteiten in het spel te voltooien.

Conclusie: Het loont om actief te blijven!

Zoals je kunt zien, loont het om actief te blijven in Forza Horizon 5 en regelmatig deel te nemen aan verschillende evenementen en uitdagingen. Niet alleen de Audi RS 6 Avant, maar ook vele andere spannende beloningen wachten op jou om ontgrendeld te worden. Dus waar wacht je nog op? Stap in de auto en geef gas!

Over de auteur