Marvel's Spider-Man 2 PS5: De exclusieve skins in detail - Krijg een overzicht van de speciale skins en edities van het spel

17 Juni 2023, 20:33 / by Fabian Roßbach
Marvel's Spider-Man 2 PS5: De exclusieve skins in detail - Krijg een overzicht van de speciale skins en edities van het spel

Exclusieve skins alleen in de Digital Deluxe Edition

Insomniac Games heeft onlangs bevestigd dat de tien exclusieve skins voor Marvel's Spider-Man 2 PS5 alleen verkrijgbaar zijn in de Digital Deluxe Edition. Dit betekent dat deze bijzondere kostuums niet ontgrendeld kunnen worden door normaal te spelen. Voor alle Spidey-fans die deze skins absoluut willen hebben, is er echter goed nieuws: er komt een optionele upgrade waarmee je deze skins na aankoop kunt toevoegen.

De Digital Deluxe Edition bevat niet alleen de tien exclusieve skins - Tactical Suit, Aurantia Suit, 25th Century Suit, Stone Monkey Suit, Apunnkalyptic Suit, Agimat Suit, Red Spectre Suit, Encoded Suit, Biomechanical Suit en Tokusatsu Suit - maar ook andere spannende inhoud. Maar wat zit er precies achter deze bijzondere kostuums? Laten we er eens nader naar kijken.

De tien exclusieve skins in één oogopslag

De tien exclusieve skins in de Digital Deluxe Edition van Marvel's Spider-Man 2 PS5 bieden een unieke uitstraling voor jouw favoriete held. Hier lees je meer over de verschillende outfits:

  • Tactical Suit: Dit pak geeft Spider-Man een militaire uitstraling en is perfect geschikt voor stealth-missies.
  • Aurantia Suit: Met dit oranje pak val je gegarandeerd op. De heldere kleur zorgt voor een opvallende verschijning.
  • 25th Century Suit: Een futuristisch pak dat Spider-Man direct uit een sciencefictionfilm lijkt te laten komen.
  • Stone Monkey Suit: Geïnspireerd door de Chinese mythologie, toont dit pak Spider-Man als een stenen aap-krijger.
  • Apunnkalyptic Suit: In deze post-apocalyptische outfit is Spider-Man klaar voor de strijd om te overleven in een verwoeste wereld.
  • Agimat Suit: Dit pak is geïnspireerd op de Filipijnse folklore en geeft Spider-Man mystieke krachten.
  • Red Spectre Suit: Een duister, rood pak dat Spider-Man laat verschijnen als een spookachtige wreker.
  • Encoded Suit: Met dit digitale pak lijkt Spider-Man rechtstreeks uit de virtuele wereld te komen.
  • Biomechanical Suit: Dit pak combineert technologie en biologie en maakt van Spider-Man een indrukwekkende vechtmachine.
  • Tokusatsu Suit: Geïnspireerd door Japanse tv-series geeft dit pak Spider-Man een klassieke superhelden-outfit.

Pre-orders en Collector's Edition

Je kunt de Digital Deluxe Edition van Marvel's Spider-Man 2 PS5 vanaf vandaag, 10 uur lokale tijd, vooruitbestellen. In Europa zijn pre-orders al mogelijk en kunnen worden gevonden via PlayStation Direct. De Collector's Edition van het spel bevat naast de Digital Deluxe Edition ook andere exclusieve inhoud voor trouwe fans van de serie.

Marvel's Spider-Man 2 zal op 20 oktober verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Zorg dat je op tijd jouw editie van het spel bemachtigt en beleef een nieuw avontuur met jouw favoriete held in adembenemende graphics en actievolle gevechten!

Over de auteur