NBA 2K23 - Tips voor de juiste verdediging

10 September 2022, 15:42 / by Fabian Roßbach
NBA 2K23 - Tips voor de juiste verdediging

Wij hebben de beste tips voor je om een ​​echte goede verdedigende speler in NBA 2K23 te worden.

Blijf altijd dichtbij je tegenstander

Zodra het tijd wordt om te gaan verdedigen, krijgt iedere speler een tegenstander toegewezen. Je moet deze speler dekken tot het einde van de ronde. Let er altijd op dat je zo dicht mogelijk bij de tegenstander blijft. Op die manier kun je een aantal kansen voor een pass voorkomen.

Je bouwt zo druk op en onder druk maken mensen eerder fouten. Maar houd altijd een armlengte afstand tussen jou en de andere speler. Als je te dichtbij komt, loop je het risico een fout te maken.

Herken het patroon

Probeer een patroon te herkennen in het gedrag van de tegenstander. Mensen neigen ertoe patronen aan te nemen. Dit kan je naar je voordeel gebruiken.

Turnover

Dwing de tegenstander tot een turnover. Op die manier mist diegene de kans om een punt te maken.

Om dit te doen, moet je proberen de bal in het midden van een werp te passen. Wacht niet te lang met het indrukken van de knop om naar de bal te gaan, want dan maak je een fout.

En de laatste tip is heel simpel: oefenen! Het kan vooral voor nieuwe spelers lastig zijn om een goede verdediging op te zetten. Maar nu je weet welke trucs je en je tegenstander hebben, kun je gaan oefenen.

Over de auteur