Xbox Game Pass - Nieuwe spellen en updates

08 Maart 2023, 22:00 / by Tom Schwiha
Xbox Game Pass - Nieuwe spellen en updates

De Xbox Game Pass krijgt weer tal van nieuwe toevoegingen. Naast nieuwe spellen die binnenkort uitkomen, is er ook vandaag al een verrassing voor alle spelers.

Guilty Gear -Strive- nu beschikbaar

De nieuwste editie van de Guilty Gear-serie is eindelijk beschikbaar. Guilty Gear -Strive- is een 2D/3D hybride vechtspel dat indruk maakt met zijn nieuwe grafische effecten en karakteranimaties. Rock met je favoriete personage en laat zien wie de beste is in dit spel.

Dead Space 2 en 3 binnenkort in de Xbox Game Pass

Twee klassiekers uit het survival horror-genre komen binnenkort naar de Xbox Game Pass. In Dead Space 2 ontwaakt Isaac Clarke na drie jaar uit coma en bevindt hij zich op het ruimtestation "The Sprawl". In Dead Space 3 reist Isaac Clarke naar de planeet Tau Volantis om de bron van de Necromorph-uitbraak te vinden. Beide spellen beloven spannende avonturen en intense schrikmomenten voor alle fans van het genre.

Valheim binnenkort beschikbaar voor Xbox

Valheim is een survivalgame in Viking-stijl die spelers over de hele wereld heeft geïnspireerd met zijn open wereld en roguelike-elementen. Binnenkort verschijnt het spel ook voor Xbox. Verken een wereld vol geheimen en avonturen en vecht je een

Sid Meier's Civilization VI vanaf 16 maart

Sid Meier's Civilization VI is het nieuwste spel in de bekroonde strategie-serie. Met unieke mechanismen en nieuwe manieren om met jouw wereld te interacteren, verover je de kaart en bouw je jouw beschaving op om deze eeuwenlang te laten voortbestaan. Daag jouw vrienden uit en laat zien wie de beste strategie-speler is.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition vanaf 21 maart

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition is het nieuwste hoofdstuk in de bekroonde actie-RPG-serie. Vecht je een weg door een fantastische wereld vol vijanden en avonturen en red het koninkrijk van Evan uit de handen van de duisternis. Met alle downloadbare inhoud kun je uitkijken naar een episch avontuur.

Nieuwe updates voor Fallout 76 en No Man's Sky

De spellen Fallout 76 en No Man's Sky krijgen ook updates. In Fallout 76 zijn er nieuwe mutant-evenementen met "Mutation Invasion", in No Man's Sky brengt de "Fractal Update" talloze nieuwe functies en verbeteringen voor het spel met zich mee.

Halo Infinite Season 3 begint vandaag

Season 3 van Halo Infinite begint vandaag en brengt veel

Over de auteur