Lies Of P - De beste optionele bazen

09 Oktober 2023, 13:05 / by Tom Schwiha
Lies Of P - De beste optionele bazen

In Lies of P zijn er veel bazen die verslagen moeten worden. Er zijn echter ook tal van optionele bazen, waarvan sommige behoorlijk moeilijk te verslaan zijn.

In het verhaal van Lies of P komt Pinocchio een aantal bazen tegen die verslagen moeten worden om het verhaal voort te zetten. Er zijn echter ook een aantal optionele bazen die verslagen kunnen worden. Ondanks hun status als niet-verplichte tegenstanders zijn veel van deze optionele bazen moeilijk te verslaan en bieden ze uitstekende beloningen - voornamelijk in de vorm van kostuums en accessoires.

De optionele bazen in detail

Lies of P is een duistere adaptatie van de Italiaanse roman uit de 19e eeuw "De avonturen van Pinocchio". Naast een meeslepend verhaal, uitstekende graphics en talloze aanpassingsmogelijkheden, onderscheidt het spel zich vooral door zijn bazen en mini-bazen; hoewel ze vaak over het hoofd worden gezien, behoren de optionele bazen tot de best ontworpen en meest interessante in Lies of P - sommige van hen behoren ook tot de moeilijkste in het hele spel.

9. De Overlevende

De Overlevende bevindt zich in de werkplaats Union Culvert, vlakbij de Venigni Works controlekamer, en is de eerste optionele baas waar Pinocchio tijdens zijn avontuur op kan stuiten. De strijd tegen De Overlevende is relatief eenvoudig; hij is echter extreem snel en heeft een aantal potentieel gevaarlijke combinaties. Als het lukt om De Overlevende te verslaan, krijgt Pinocchio het masker van De Overlevende en het kostuum van De Overlevende's Jachtuitrusting.

8. De Verzoende

De Verzoende is een relatief eenvoudige optionele baas die je kunt vinden voor de Cable Railway aan het einde van Moonlight Town. Ondanks hun snelheid en behendigheid is De Verzoende gemakkelijk te verslaan, omdat ze extreem vatbaar zijn voor vuur. Als beloning ontvangt de speler het masker van De Verzoende.

7. Pop van de Toekomst

Pop van de Toekomst is een optionele baas die meerdere keren tijdens een playthrough verschijnt - eerst in de werkplaats Union Culvert en nog twee keer in de buurt van de Barren Swamp Stargazer. Pop van de Toekomst vormt geen uitdaging voor Pinocchio.

6. Rover Wezel

Rover Wezel is een relatief eenvoudige optionele baas in Lies of P, te vinden op het Krat Central Station Platform. Als beloning ontvangt de speler het masker van Rover Wezel en het kostuum van Rover Wezel's Jachtuitrusting.

5. Uilendokter

De Uilendokter kan een matig uitdagende optionele baas zijn, vooral als de speler onoplettend is. Als beloning wacht het masker van de Uilendokter.

4. Gekke Clownpop

Gekke Clownpop bevindt zich aan het einde van Rosa Isabelle Street, vlak voor het Estella Opera House Stargazer.

3. Zwarte Kat

Zwarte Kat is een van de moeilijkste optionele bazen in Lies of P en kan alleen worden bestreden in de Grand Exhibition. Als beloning ontvangt de speler een van de coolste accessoires in Lies of P, het masker van de Zwarte Kat.

2. Rode Vos

Rode Vos, de zus van de Zwarte Kat, vormt een nog grotere bedreiging dan haar broer. Als beloning ontvangt de speler haar uitzonderlijk goed ontworpen vossenmasker - het masker van de Rode Vos.

1. Naamloze Pop

Naamloze Pop: zonder twijfel de moeilijkste optionele baas, en mogelijk de moeilijkste van alle bazen in Lies of P, is de Naamloze Pop. Deze optionele baasgevecht is verdeeld in twee fasen, waarin deze krachtige vijand meedogenloos agressief is en Pinocchio zeer snel kan overweldigen.

Als je op zoek bent naar de perfecte Steam Key voor Lies of P om deze bazen zelf uit te dagen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over de auteur