Paleo Pines - Word een dinotemmer!

09 Oktober 2023, 11:33 / by Fabian Roßbach
Paleo Pines - Word een dinotemmer!

Welkom in de wereld van Paleo Pines

Stel je voor dat je een tijdreis kunt maken en je eigen Jurassic Park-ervaring kunt hebben - zonder de gevaarlijke roofdieren natuurlijk! Dat is precies wat het spel Paleo Pines je biedt. Hier kun je niet alleen je eigen prehistorische boerderij opbouwen, maar ook een bende oertijdvrienden temmen. Je hebt het goed gehoord, we hebben het over dinosaurussen!

Tem je eigen dino

In Paleo Pines zijn er veel spannende activiteiten te ontdekken. Een daarvan is het bevrienden en temmen van dinosaurussen. Klinkt gek? Dat is het ook - en het is ontzettend leuk! Maar voordat je jezelf als dino-tovenaar probeert, heb je een speciaal item nodig: de fluit van je eerste huisdierdinosaurus. Met behulp van deze fluit en wat geduld kun je je eigen persoonlijke kudde dinosaurussen samenstellen.

De kunst van het temmen van dinosaurussen

Maar hoe werkt het eigenlijk? Nadat je de fluit hebt ontvangen, moet je Mari opzoeken. Ze woont iets ten noorden van de kaart, vlakbij haar huis. Mari zal je meer vertellen over hoe je de fluit kunt gebruiken om dinosaurussen te temmen. Er zijn vier verschillende noten op de fluit - elk staat voor een speciaal lied dat nodig is om een bepaalde dinosaurus te temmen.

Onderhoud een speciale band

Nadat je de speciale vriendenroep van een dinosaurus hebt ontdekt, kan het eigenlijke vriendschapsproces beginnen. Door de dinosaurus te voeden en te kalmeren, vul je de vriendschapsmeter. Zodra deze vol is, heb je de optie om een soort Poppin te voeren om het vriendschapsproces te voltooien. Een laatste liefdevolle aai en je nieuwe vriend is getemd!

Bouw je eigen prehistorische boerderij uit

Nu ben je klaar om steeds meer dinosaurussen te temmen in Paleo Pines en je boerderij te transformeren in een levendige prehistorische wildernis. Of je nu de traag voortbewegende Brachiosaurus of de snelle Velociraptor verkiest - in Paleo Pines is er voor elke dinofan iets te beleven!

In Paleo Pines wacht dus een bijzonder avontuur op je - waar wacht je nog op? Duik in de fascinerende wereld van dinosaurussen en word de ultieme dinotemmer!

Over de auteur