PUBG: BATTLEGROUNDS - Ontmoet KFC - Een genot voor alle gamers

11 Oktober 2023, 10:12 / by Tom Schwiha
PUBG: BATTLEGROUNDS - Ontmoet KFC - Een genot voor alle gamers

Een feest voor alle kippenfans

Wie had gedacht dat we ooit de dag zouden meemaken waarop we elkaar niet alleen het virtuele leven zuur maken op de slagvelden van PUBG, maar ook nog eens een hapje kunnen gaan eten? Inderdaad, KFC heeft zijn deuren geopend in PUBG: BATTLEGROUNDS. Volgens de laatste geruchten zijn er nu 10 van deze fastfoodrestaurants op de populaire Erangel-kaart. Binnenkort zal de onweerstaanbare geur van de iconische Original Recipe Chicken elke hoek bereiken.

Groot openings evenement met geweldige beloningen

Om de opening te vieren heeft PUBG iets speciaals bedacht. De trouwe spelers kunnen uitkijken naar een gloednieuwe spelervaring in de KFC restaurants en hebben de kans om originele en knapperige beloningen te verdienen.

De evenementen in detail

Er zijn twee grote evenementen waarbij je jezelf kunt bewijzen. Het "Early Bird Event" en het "Hashtag Event". Elk evenement heeft zijn eigen regels en beloningen, dus luister goed.

Early Bird Event

Dit evenement loopt van 11 tot 15 oktober op pc en van 19 tot 23 oktober op console. Om deel te nemen, hoef je alleen maar een wedstrijd te starten in Erangel en een van de eersten te zijn die een van de nieuwe KFC-restaurants bezoekt. Gebruik daar de kiosk en claim je KFC-logo spray!

Hashtag Event

Ook bij het Hashtag Event worden alle PUBG: BATTLEGROUNDS spelers uitgedaagd! Hier moet je een foto of video maken van je personage terwijl hij interactie heeft met een KFC-kiosk en deze delen op een van de genoemde sociale platforms. Vergeet niet je PUBG-nickname, het platform en de hashtags #PUBGxKFC en #KFCinErangel toe te voegen. Je maakt kans om een van de 400 KFC Chicken Bucket sprays te winnen!

Belangrijk om te weten

Elke PUBG-speler kan slechts één keer per account deelnemen aan dit evenement. Alleen zelf gespeelde en zelf opgenomen inhoud komt in aanmerking voor dit evenement. Zorg ervoor dat je gedeelde inhoud openbaar blijft tot het einde van het evenement en tijdens de beloningsfase. Door deel te nemen, verleen je KRAFTON en PUBG: BATTLEGROUNDS het recht om je inhoud te presenteren op hun officiële kanalen.

Dus waar wacht je nog op? Pak je vrienden, start PUBG: BATTLEGROUNDS en duik in de Finger Lickin' Chicken-ervaring!

Over de auteur