The Front - Nieuwe ster aan de gaminghemel

12 Oktober 2023, 13:44 / by Tom Schwiha
The Front - Nieuwe ster aan de gaminghemel

Welkom in de wereld van The Front

Hallo gamers! Vandaag hebben we een bijzonder spannend nieuwtje voor je. Het spel The Front is nu beschikbaar in Early Access op Steam! Als klein ontwikkelteam zijn we natuurlijk erg enthousiast en benieuwd naar wat jij van ons spel vindt. En maak je geen zorgen als er af en toe wat kleine technische probleempjes zijn - we werken er constant aan om het spel te optimaliseren. Ons doel is om van The Front een fantastische game-ervaring voor jou te maken.

Early Access met extra's

Om de lancering van The Front te vieren, hebben we wat speciale acties voorbereid. In de eerste week is het spel bijvoorbeeld verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een speciaal evenement: de zogenaamde Steam-kistendrops. Als je The Front speelt op Steam, ontvang je na een bepaalde speeltijd kisten. Deze kisten kun je openen in het hoofdmenu en zo krijg je skins voor voorwerpen die verschijnen in je Steam-inventaris. Kleine tip: je kunt de skins ook verkopen op de Steam Community Market!

Wat kun je verwachten in The Front?

Maar genoeg over de extra's - laten we het nu hebben over het spel zelf. In The Front bevind je je in een post-apocalyptische wereld waarin je je eigen schuilplaats kunt bouwen. Hiervoor heb je honderden bouwonderdelen tot je beschikking om je verbeelding de vrije loop te laten.

Maar dat is nog lang niet alles. The Front biedt unieke tower defense gameplay. Jij controleert de routes van de vijanden en plaatst vallen en verdedigingstorens. Deze kunnen automatisch naderende vijandige hordes detecteren en aanvallen - of het nu wilde monsters, bommenfanaten of sluwe huurmoordenaars zijn.

Bouw je eigen voertuigen

In The Front heb je de mogelijkheid om je eigen moderne voertuigen te bouwen en te besturen. Of het nu gaat om pick-up trucks, houttransporteurs, mijnbouwtrucks of zelfrijdende luchtafweergeschut - je creativiteit kent geen grenzen.

Rekruteer behulpzame NPC's

In The Front kun je NPC's vangen die je helpen in de strijd. Elke NPC heeft unieke talenten die je kunnen helpen bij het knutselen. Of het nu gaat om tijd-, kosten- of duurzaamheidsverbeteringen - de NPC's zijn een grote hulp.

Ontwikkel je eigen landbouw

Ook voor liefhebbers van landbouw heeft The Front iets te bieden. Met landbouwmachines kun je je eigen boerderij ontwikkelen en dankzij automatische irrigatie en plantenteelt je eigen voedsel verbouwen.

Verken onbekende gebieden

In The Front is er veel te ontdekken. Doorkruis de woestijn, het regenwoud, de sneeuw en het moeras; verken onbekende gebieden zoals ondergrondse instituten en militaire verboden zones; verzamel tekeningen en onderschep luchtaanvallen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij ons en haal je Steam Key voor The Front. We kijken uit naar je feedback!

Over de auteur