The Mageseeker - Alle informatie over de indie 2D Hi-Bit Pixel Action RPG

19 April 2023, 08:45 / by Tom Schwiha
The Mageseeker - Alle informatie over de indie 2D Hi-Bit Pixel Action RPG

Wat is The Mageseeker?

The Mageseeker is een indie 2D-hi-bit-pixel actie-rollenspel dat zich afspeelt in het populaire universum van League of Legends. Als Sylas, een ontsnapte magiër, verken je de wereld van Demacia en sluit je je aan bij een groep rebellen in het diepe bos. Duik in een spannend singleplayer hack & slash RPG met een meeslepend verhaal en prachtige graphics.

Beschikbaarheid en platforms

The Mageseeker: A League of Legends Story zal wereldwijd worden uitgebracht en beschikbaar zijn op verschillende platforms zoals PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en PC (Steam, Epic, GOG). Een Mac OS-versie is momenteel niet gepland. De Next-Gen-consoles PS5 en Xbox Series X|S worden ook ondersteund.

Multiplayer-modus en mobiele versie

The Mageseeker: A League of Legends Story is ontworpen als een singleplayer 2D-pixel hack & slash RPG en zal geen multiplayer-modus bieden. Op dit moment is er ook geen mobiele versie van het spel gepland.

Riot Forge en Digital Sun

Riot Forge is een uitgeverijlabel binnen Riot Games dat samenwerkt met ervaren studio's buiten Riot Games om op maat gemaakte spellen te ontwikkelen in het League of Legends-universum. Voor The Mageseeker heeft Riot Forge gekozen voor het multi-game studio Digital Sun, dat al indruk heeft gemaakt met het actie-RPG Moonlighter. De samenwerking belooft een succesvolle combinatie van meeslepend verhaal, interessante personages en prachtige graphics.

Tutorials en kampioenen

Om de start van het spel te vergemakkelijken, zijn er tutorials geïntegreerd in het hele spel. Deze kunnen op elk moment worden opgeroepen via het menu. Naast het hoofdpersonage Sylas verschijnen ook bekende bijrolspelers zoals Lux, Garen, Morgana, Jarvan IV en Shyvana in The Mageseeker. Meer informatie vind je op de The Mageseeker: A League of Legends Story website.

Prijs en edities

The Mageseeker: A League of Legends Story is geen free-to-play spel. Riot Forge ontwikkelt premium spellen met afgeronde, verhaalgedreven inhoud. Het spel zal verkrijgbaar zijn in verschillende edities: Standard Edition, Digital Deluxe Edition en Collector's Edition. De exacte inhoud van elke editie zal nog worden bekendgemaakt. Voor meer details en updates over het spel, bezoek de The Mageseeker: A League of Legends Story pagina.

Intellectueel eigendom en samenwerking

Riot Forge werkt nauw samen met haar partners om ervoor te zorgen dat het intellectuele eigendom van League of Legends wordt gerespecteerd en authentiek wordt uitgevoerd. Door intensieve feedback en nauwe samenwerking tussen Riot Games en externe ontwikkelaars ontstaan spellen die zowel fans als nieuwkomers in het League of Legends-universum zullen aanspreken.

Over de auteur