Thief Simulator 2: Prologue - De ultieme inbraakervaring en zijn updates

09 Oktober 2023, 07:23 / by Tom Schwiha
Thief Simulator 2: Prologue - De ultieme inbraakervaring en zijn updates

Welkom in de onderwereld van Thief Simulator 2: Prologue

Hallo, gamer! Pak je breekijzer, trek je handschoenen aan en laten we ons onderdompelen in de duistere en opwindende wereld van Thief Simulator 2: Prologue. Heb je altijd al willen weten hoe het is om een professionele inbreker te zijn zonder de wet te overtreden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een kijkje in het spel

In Thief Simulator 2: Prologue neem je de rol aan van een professionele dief die zijn nachtelijke rooftochten zorgvuldig plant en uitvoert. Jouw doel? Zoveel mogelijk buit maken en daarbij zo ongezien mogelijk blijven. Klinkt spannend? Dat is het zeker!

Aankomende updates en nieuwe functies

En nu wordt het pas echt interessant! De ontwikkelaar heeft onlangs een roadmap vrijgegeven voor de komende updates en we kunnen niet wachten om deze nieuwe functies te ervaren. Dit is wat ons te wachten staat in de komende maanden:

  • 1.05 - 1.09: Voornamelijk bugfixes
  • 1.1: Halloween-update met een nieuwe inbraak in een spookhuis en geweldige decoraties
  • 1.2: Extra passieve skill tree, nieuwe contracten en nog een inbraak
  • 1.3: Grote verhaalupdate met een nieuwe buurt, meer verhaalmissies en een nieuwe inbraak

Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook enkele grote correcties en verbeteringen die de spelervaring nog beter zullen maken. Verheug je op verbeterde gamepad-ondersteuning, gedempte geluiden van NPC's die niet in dezelfde kamer als jij zijn, en nog veel meer aanpassingen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Thief Simulator 2: Prologue zelf uitproberen? Neem een kijkje bij onze Steam Keys om het spel voor een eerlijke prijs te bemachtigen.

Conclusie

Thief Simulator 2: Prologue biedt een unieke spelervaring voor iedereen die altijd al in de huid van een professionele inbreker heeft willen kruipen. Met spannende missies, een realistische spelwereld en voortdurende updates die het spel steeds beter en uitgebreider maken, zul je gegarandeerd urenlang plezier hebben. Ben je klaar voor je volgende grote avontuur? Pak dan je Thief Simulator 2: Prologue Key en begin aan je carrière als dief!

Over de auteur