Warhammer 40K - Darktide Patch #13

05 Oktober 2023, 12:04 / by Tom Schwiha
Warhammer 40K - Darktide Patch #13

Warhammer 40K: Darktide's nieuw tijdperk

Maak je klaar, Space Marines! "Warhammer 40k Darktide" Patch 13 is hier en brengt een uitgebreide herziening van de klassen met zich mee, wat de manier verandert waarop je je builds maakt. Het prestatiesysteem wordt vervangen door talentbomen. Dit is waarschijnlijk het beste moment sinds de lancering van het spel om weer in de co-op shooter te stappen, vooral als je hebt gewacht op de enorme herziening van de klassen.

"Warhammer 40k Darktide" is al een van de leukste co-op games van de afgelopen jaren, vooral voor hardcore fans van de duistere, door chaos geteisterde setting van Games Workshop's Warhammer 40.000. Bij de lancering kampte het spel met technische problemen, maar ontwikkelaar Fatshark heeft sindsdien hard gewerkt aan een reeks grote updates en patches.

De herontwerp van de klassen in Darktide

De herontwerp van de klassen in Darktide verandert de manier waarop je je Darktide-klassen verbetert en vervangt het oude prestatiesysteem door een nieuwe set talentbomen voor elk personage. Elke klasse begint nu met een basisvaardigheid, een bliksemschicht en een aura - degenen die bekend zijn met de vorige versies van de klassen zullen deze waarschijnlijk herkennen. Op weg naar boven in de nieuwe talentbomen vind je opties om bestaande vaardigheden te verbeteren of te vervangen door nieuwe.

Evenwichtsveranderingen en meer

De uitgebreide patchnotities voor Darktide Patch 13 bevatten ook een groot aantal evenwichtsveranderingen voor de meeste Darktide-wapens en -zegeningen in het licht van de nieuwe klassenbalans. Fatshark zegt dat deze veranderingen zijn geleid door "gesloten communitytests" om een optimale balans te garanderen, en er zijn zoveel veranderingen dat ze niet eens in één enkele Steam-nieuwsbericht passen.

Meer nieuwe functies

Er zijn ook nieuwe controllerinstellingen en een "Cheer"-optie toegevoegd aan het markeringswiel om deze enorme herziening te vieren of gewoon de glorie van de Emperor te vieren. Het is een groot jaar voor de franchise, dus bekijk de beste Warhammer 40k-games voor nog meer digitale versies van de tafelspel-sensatie.

Over de auteur