WWE 2K20 - Nieuws en aanbiedingen over het nieuwe spel

06 Oktober 2019, 22:32 / by Tom Schwiha
WWE 2K20 - Nieuws en aanbiedingen over het nieuwe spel

Met WWE 2K20 verschijnt het nieuwste deel van de WWE-franchise en brengt zoals gewoonlijk de beste worstelaars van het WWE-universum mee. Het worstelspel wordt op 22 oktober 2019 uitgebracht en is nu al het 21ste spel in de populaire serie. WWE 2K20 wordt niet alleen gebruikt voor de computer, maar ook voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Waar de ontwikkelaar Visual Concepts deze keer mee kwam om worstelende fans van over de hele wereld naar de schermen te lokken, hebben we van tevoren een kijkje genomen.

Wat is er nieuw in WWE 2K20?

De eerste innovatie is waarschijnlijk dat het spel is ontwikkeld door Visual Concepts. De vorige spellen uit de serie zijn uitgebracht sinds het eerste deel genaamd WWF SmackDown! (2000) ontwikkeld door Yuke's.
Een andere innovatie die direct te zien is op de cover van WWE 2K20, is te vinden op de cover van WWE 2K20. Becky Lynch is de eerste vrouwelijke worstelaar die sindsdien op de cover van de serie verschijnt. Naast Becky Lynch staat Roman Reigns op de cover van het spel.


Meer vrouwelijk vermogen in WWE 2K20

Niet alleen op de cover van WWE 2K20 is er meer vrouwelijke kracht dan ooit tevoren, maar ook in het spel zelf. Voor het eerst is het nu mogelijk om MyCAREER als vrouw in een WWE-titel te spelen.


De Vier Paardenvrouw in de Showcase Verhaalmodus

Als leden van NXT werden deze vier dames supersterren van de worstelwereld. Je kunt nu ook de weg van hun succes volgen in WWE 2K20 Showcase Story Mode. We hebben het hier over Bayley, Becky Lynch, Charlotte Flair en Sasha Banks, die waarschijnlijk de beroemdste worstelaars ter wereld zijn.


SmackDown! 20e Verjaardagsuitgave!

Dit jaar is er ook weer een jubileum te vieren, de twintigste verjaardag van SmackDown! Of WWE. Bijna 20 jaar geleden kwam de eerste wedstrijd van de franchise uit en dus is er een jubileumeditie met WWE 2K20. Dit omvat ook de terugkeer van Chyna, die in 2016 op tragische wijze is overleden. In 2019 werd ze opgenomen in de WWE Hall of Fame in de WWE Hall of Fame.

Terugkeer van de Tower Mode

De Tower Mode, al bekend van 2K19, is ook zeer gewild bij de fans. Nu heeft 2K Sports bevestigd dat er ook een torenmode in WWE 2K20 komt. In deze modus moet je het opnemen tegen verschillende WWE Superstars en Legends. Er zijn verschillende torentypes, die allemaal verschillende thema's, match types en regels hebben.


WWE 2K20 Roster

In totaal zijn er tot nu toe 104 Wrestling-supersterren aangekondigd voor de WWE 2K20 Roster. Nieuw in tegenstelling tot de WWE 2K19 zijn er tot nu toe 22 worstelaars.


Aleister Black "Wicked", Bray Wyatt "The Fiend" Bray Wyatt "The Swampfather", Buddy Murphy, Chyna, Finn Bálor "Demon King", Frankenstrowman, Hulk Hogan, Humberto Carrillo, IQ Shirai, Jerry Lawler, Mandy Rose".Overlevende", Mensheid, Mysterie karakter #2, Nikki Cross, Nikki Cross "Twisted", Randy Orton "Apex Predator", Sasha Banks "Zombie", Sheamus "Fed-Up", Tommaso Ciampa, Toni Storm en X-Pax.

WWE 2K20 Edities

Naast de Standard Edition is er de Deluxe Edition en een Collector's Edition "20th Anniversary of SmackDown Edition".
Inhoud van de edities naast het hoofdspel:

WWE 2K20 Standaarduitgave WWE 2K20 Vooraf bestellen

  • WWE 2K20 Originelen DLC Pakket 1 Bump in the Night
  • Horror thema voor het spel
  • Horror thema voor de 2K Showcase
  • Horror thema voor torenmode
  • Horror thema voor sommige WWE Superstars
  • Bespeelbaar personage "De Duivel" Bray Wyatt

WWE 2K20 Deluxe editie 2K20

  • Alle inhoud van de standaard voorbestellingsversie
  • Backstage Pass met WWE 2K20 DLC Pakket 2, 3 en 4 (inhoud nog niet bekend)
  • SmackDown! 20ste verjaardag digitale inhoud
  • Bespeelbaar karakter Chyna
  • Speelbaar karakter Hulk Hogan
  • 500 dollar shirt voor The Rock
  • Rock 'n' Sokverbinding Mensheid (inhoud nog niet bekend)
  • WWE 2K20 Versneller
  • WWE 2K20 MyPLAYER Kickstart
  • WWE SuperCard Limited Edition Cards (alleen in de doosversie)

WWE 2K20 Collector's Edition "20th Anniversary of SmackDown Edition".

  • Alle inhoud van de WWE 2K20 Deluxe editie
  • Exclusief stuk van een WWE SmackDown! ringrok (het doek dat de ring bedekt)
  • Beperkte sticker met foto en handtekening van een superster (Kurt Angle, Rey Mysterio of Edge)

Beste prijzen en aanbiedingen voor de WWE 2K20

Als je nu geïnteresseerd bent in WWE 2K20, dan hebben we al de juiste aanbiedingen voor jou. Met onze Keyfuchs prijsvergelijking vindt je in een paar klikken de beste aanbiedingen van de verschillende online shops. Zo hoef je nooit meer teveel te betalen voor een spelsleutel en heb je twee keer zoveel plezier in het spelen.

Meer over de spellen in deze post
Over de auteur