Xbox Game Pass - Deze spellen wachten ons op in januari

12 Januari 2023, 20:19 / by Fabian Roßbach
Xbox Game Pass - Deze spellen wachten ons op in januari

Xbox start meteen met zijn eerste hits van het nieuwe jaar. Welke spellen er in de aankomende Xbox Game Pass zullen verschijnen, lees je hier.

Als je van Japanse designs houdt, kom je aan je trekken met de nieuwe Xbox Game Pass. Daarin zullen legendarische franchises van populaire Japanse ontwikkelaars zitten. Je kunt ze beleven op je console of pc met de Xbox Game Pass.

In de categorie "verschijnt binnenkort" valt onder andere het spel Persona 3 Portable. Dit zou vanaf 19 januari beschikbaar zijn. Jouw taak in het spel? Duik in het rollenspel en maak gebruik van het uur dat zich tussen dag en nacht bevindt om de waarheid te achterhalen.

Ook vanaf 19 januari is de coming-of-age-verhaal Persona 4 Golden beschikbaar. Je wordt hier op een avontuurlijke reis gestuurd, uitgelokt door een serie moorden. Los het raadsel op en ontdek betekenisvolle inhoud.

Een dag later, op 20 januari, kun je Monster Hunter Rise spelen met de Xbox Game Pass. Het land Kamura, geïnspireerd door Japanse folklore, vind je in dit action-RPG en nodigt je uit om tegen angstaanjagende monsters te vechten, een grote selectie aan uitrusting te maken en te voorkomen dat de wereld in verval raakt.

Vanaf nu zijn Mortal Shell: Enhanced Edition, Stranded Deep en Valheim beschikbaar: Mistlands Biome Update. Tot 15 janu

Over de auteur